Την Τετάρτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα καθώς έχει δημιουργηθεί φλεγμονή από το παπούτσι. Ο Κροάτης επιθετικός του Άρη δεν είχε ταξιδέψει στη Λάρισα για το φιλικό με την τοπική ομάδα, ενώ δεν προπονήθηκε χθες και κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί σήμερα.

Ο 28χρονος παίκτης θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τετάρτη και το ιατρικό επιτελείο των «κίτρινων» παρουσιάζεται αισιόδοξος πως θα είναι έτοιμος για τον κυριακάτικο αγώνα με την Skoda Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Από την πλευρά του, ο Σάκης Τσιώλης δεν θέλει να σκέφτεται ενδεχόμενη απουσία του Τσέζαρεκ, αφού υπάρχει πρόβλημα στην ανεύρεση λύσεων για την επίθεση (σ.σ.: ο Σολτάνι είναι τιμωρημένος και ο Ιάκομπ ανέτοιμος).

Σήμερα στο πρόγραμμα υπάρχει μία προπόνηση, ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί νέο φιλικό παιχνίδι με την Κ20 στο Κλ. Βικελίδης κεκλεισμένων των θυρών. Στο χθεσινό παιχνίδι με την ομάδα Νέων του συλλόγου η πρώτη ομάδα νίκησε 5-0, με τον Ιάκομπ (λόγω ίωσης δεν έπαιξε στα φιλικά) και τον Πορτίγια (επέστρεψε ύστερα από έναν μήνα) να βρίσκονται δίχτυα.

Πηγή: sportfm.gr