Με συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Σαμαρά, ο Πορτογάλος τεχνικός, Ζεσουάλδο Φερέιρα κατέληξε ότι ο πορτιέρο του Ολυμπιακού Βόλου, Γιακούποβιτς, δεν τον έχει πείσει ότι είναι καλύτερος από τους Κοτσόλη και Καρνέζη, ενώ ο νεαρός Καπίνο αξίζει να πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν και να αποδείξει ότι είναι ικανός για βασικός όταν χρειάζεται.

Ο προπονητής των «πράσινων» έχει πολύ καλή γνώμη για τον 17χρονο γκολκίπερ, τόσο από πλευράς σωματικών, όσο και τεχνικών προσόντων. Επίσης, εκτός του Καπίνο, υπάρχει και ο Ταμπάκης από πίσω, με τον Φερέιρα να θέλει να προωθηθούν τα παιδιά από την ομάδα Νέων. Άλλωστε κάτι παρόμοιο κάνει και με τον Μαυρία, ο οποίος παίρνει συχνά-πυκνά ευκαιρίες, κάτι που είναι διατεθειμένος να κάνει και με τους Φουρλάνο και Τριανταφυλλόπουλο.

Στη σημερινή αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» (16:45), ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται πολύ, αλλά και σε μερικούς που προέρχονται από τραυματισμούς, ώστε να κρίνει το επίπεδο ετοιμότητάς τους. Ο Ρούντολφ δεν θα αγωνιστεί αφού υποβάλλεται σε θεραπεία, όπως και ο Τοτσέ, ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς. Βασικός στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Πετρόπουλος, ενώ θα παίξουν και οι Σπυρόπουλος και Βιτόλο.

Κοτσόλης και Καπίνο δεν θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου, λόγω τραυματισμού και ίωσης αντίστοιχα, με τους Ταμπάκη και Καρνέζη να είναι αυτοί που θα μοιραστούν το χρόνο κάτω από τα δοκάρια. Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν και οι Καραγκούνης, Σεϊταρίδης και Μπιέρσμιρ, ώστε να δει ο προπονητής του «τριφυλλιού» σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται.

Πηγή: sport-fm.gr