Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα από όταν ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας αναμένεται να παρατάξει ο Λάζλο Μπόλονι τον ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τον καταρτισμό της ενδεκάδας του «Δικεφάλου του Βορρά», όμως δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων και θέσεων.

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος προπονητής αναμένεται να χρησιμοποιήσει ξανά το 4-2-3-1 της Νέας Σμύρνης και με τα ίδια ακριβώς πρόσωπα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ετό, Κοντρέρας, Μαλεζά και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Γκαρσία και Φωτάκης, έχοντας στα πλάγια τους Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια τελευταία προπόνηση στις 17:30 στην Τούμπα και στη συνέχεια ο Μπόλονι θα ανακοινώσει την αποστολή για το αυριανό ντέρμπι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρουμάνος είδε με ικανοποίηση τους Λαζάρ και Γεωργιάδη να ολοκληρώνουν το κανονικό πρόγραμμα μαζί τους συμπαίκτες τους και μάλιστα σε φουλ ρυθμό.

Πηγή: sport-fm.gr