Το σήριαλ με το ενδιαφέρον του Σαουδάραβα πρίγκιπα για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζεται…

Χθες έληξε η προθεσμία από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη για την αποστολή σχετικών εγγράφων που θα αποτελούν εγγυήσεις για την επιθυμία του πρίγκιπα, χωρίς καμία εξέλιξη.

Ωστόσο αυτές οι εγγυήσεις ενδεχομένως να έρθουν σήμερα όχι μόνο στα χέρια του δικηγόρου του Βαρδινογιάννη αλλά και σε όλο τον ελληνικό Τύπο. Πώς;

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επόμενων ημερών η Πρεσβεία της Σαουδική Αραβίας στην Ελλάδα θα εκδώσει Δελτίου Τύπου στο οποίο θα αναφέρεται στον Σαουδάραβα Πρίγκιπα.

Σε αυτή την επίσημη τοποθέτηση η Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας θα παίρνει θέση για πρώτη φορά στο ζήτημα που έχει προκύψει. Θα ενημερώνει πως όντως ο πρίγκιπας είναι υπαρκτό πρόσωπο, θα δίνει περισσότερα στοιχεία για αυτόν και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ότι θα αναφέρεται και στο ενδιαφέρον του για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κάτι που ουσιαστικά θα αποτελεί και την πρώτη εγγύηση για τις επιθυμίες του πρίγκιπα.

Πηγή: sport-fm.gr