Την προσοχή των παικτών του ΠΑΟΚ στον επικείμενο αγώνα (15/09) με την Τότεναμ, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, επέστησε ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος προπονητής ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Εργοτέλη και να προετοιμαστούν όσο κατάλληλα μπορούν για το παιχνίδι με την αγγλική ομάδα στην Τούμπα.

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω την ήττα από τον Εργοτέλη και να επικεντρωθούμε στον αγώνα με την Τότεναμ», ανέφερε αρχικά ο 58χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Να είστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι σας. Δεν είναι δυνατό να δεχόμαστε δύο γκολ σε τρία λεπτά και να χάνουμε έτσι από τον Εργοτέλη».

Στη συνέχεια, ο Μπόλονι τόνισε: «Κάναμε πολλά προσωπικά λάθη. Δεν πρέπει να γίνουν ξανά. Στο δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε όλη η άμυνα ήταν με λάθος τρόπο στημένη. Είναι απαράδεκτο να χάνουμε τη νίκη, κάνοντας οι αντίπαλοί μας δύο φάσεις και πετυχαίνοντας ισάριθμα γκολ».

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα Εργοτέλης – ΠΑΟΚ

Όσον αφορά τα πλάνα του Μπόλονι για τον αγώνα με την Τότεναμ, ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει στη σημερινή (και αυριανή) προπόνηση να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο νεαρός επιθετικός του «Δικέφαλου του Βορρά» μαζί με τον Τσιρίλο, τον Φωτάκη και τον Λαζάρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Από την πλευρά τους, ο Σπαντάτσιο και ο Λεονάρντο αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Μπόλονι σε περίπου δύο εβδομάδες.

Πηγή: sportfm.gr