Η Amstel Free, η μπίρα με 0,0% αλκοόλ, ήταν ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης Filothei Women Gala στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» του Δήμου Φιλοθέης και υποστήριξε τις κορυφαίες Ελληνίδες και διεθνείς αθλήτριες στίβου. Σκληρές αναμετρήσεις και ρεκόρ που καταρρίφθηκαν πρόσφεραν ένα δυνατό αθλητικό θέαμα στους φίλους του κλασικού αθλητισμού που παρευρέθηκαν για να χειροκροτήσουν τις μεγάλες προσπάθειες των αθλητριών.

Κορυφαίες της διοργάνωσης αναδείχθηκαν η Βούλα Παπαχρήστου στο άλμα εις τριπλούν, η Λίλη Αλεξούλη στο άλμα εις μήκος, η Nooralota Neziri από τη Φιλανδία στα 100 μέτρα εμπόδια, η Zvetlana Radzivil από το Ουζμπεκιστάν στο άλμα εις ύψος και η Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ. Την 3η καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος και νέο προσωπικό ρεκόρ πέτυχε η Βούλα Παπαχρήστου στο άλμα εις τριπλούν με επίδοση 14,73 μέτρα, ενώ η Κατερίνα Στεφανίδη σημείωσε την 5η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών και ρεκόρ αγώνα με επίδοση 4,86 μέτρα στο άλμα επί κοντώ.

Στις κερκίδες παρευρέθησαν προσωπικότητες τόσο από τον πολιτικό χώρο, όπως ο Σταύρος Κοντονής, Υφυπουργός Αθλητισμού και ο Δήμαρχος του Δήμου Φιλοθέης Παντελής Ξυδάκης, όσο και από τον χώρο του αθλητισμού όπως ο Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Κώστας Παναγόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ, καθώς και άλλοι αθλητές για να θαυμάσουν τις επιδόσεις των νικητριών όπως η Ολυμπιονίκης Νίκη Μπακογιάννη, ο Χρήστος Βολικάκης, αθλητής της ποδηλασίας και η Κρίστελ Βουρνά, αθλήτρια της κολύμβησης.

Η Amstel Free, υποστηρικτής του αθλητισμού και του υγιεινού τρόπου ζωής, είναι αρωγός στις προσπάθειες της Κρίστελ Βουρνά, του Χρήστου Βολικάκη, της Βούλας Παπαχρήστου και του Λυκούργου Τσάκωνα στο δρόμο για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού!

Κατερίνα Στεφανίδη, Δημήτρης Χατζηγεωργίου
Κατερίνα Στεφανίδη, Δημήτρης Χατζηγεωργίου
Βούλα Παπαχρήστου
Βούλα Παπαχρήστου
Η Κατερίνα Στεφανίδη ετοιμάζεται για μία από τις προσπάθειές της, στο χθεσινό Filothei Women Gala.
Η Κατερίνα Στεφανίδη ετοιμάζεται για μία από τις προσπάθειές της, στο χθεσινό Filothei Women Gala.

#AmstelFree #NoLimits