Εντός της ημέρας αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Λεονάρντο, ο οποίος έρχεται από την πατρίδα του για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στο ταξίδι του, θα υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Στη συνέχεια, ο 26χρονος παίκτης θα υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Λεονάρντο θα περάσει από ένα δοκιμαστικό στάδιο μέχρι τον προσεχή Δεκέμβριο, παίρνοντας ελάχιστα χρήματα κι αν σε αυτό το χρονικό διάστημα ικανοποιήσει τον Λάζλο Μπόλονι θα υπογράψει (τουλάχιστον) μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εντός της ημέρας θα γίνει γνωστό αν ο Πάμπλο Κοντρέρας θα παίξει στο κυριακάτικο (19:30, Novasports 2) παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο Χιλιανός αμυντικός αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση ύστερα από χτύπημα που δέχτηκε στο πέλμα.

Όσον αφορά την κατάσταση του Κοστίν Λαζάρ, ο Ρουμάνος μέσος τραυματίστηκε στον αγώνα της Γαλλίας με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι εξαιτίας και του κακού χλοοτάπητα. Χθες υποβλήθηκε σε θεραπεία, αφού όπως έγινε γνωστό υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική.

Στο πρόγραμμα, το οποίο περιείχε περισσότερο ασκήσεις τακτικής, πήραν μέρος κανονικά οι Βιεϊρίνια και Ιβιτς, ενώ ατομικό ακολούθησαν στη χθεσινή προπόνηση οι Αθανασιάδης, Τσιρίλο και Σταφυλλίδης, οι οποίοι έχουν τεθεί εκτός μάχης για τον αγώνα του Ηρακλείου με τον Εργοτέλη. Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ δεν έχει σταματήσει από την αρχή της σεζόν να έχει αρκετή δουλειά.

Πηγή: sport-fm.gr