Χωρίς τη… ΔΕΘ υπολόγιζαν στην ΑΕΚ, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα προετοιμαζόταν για την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα, κόντρα στη SKODA Ξάνθη.

Ωστόσο, η αναβολή της αναμέτρησης στα Πηγάδια σήμανε την έναρξη μιας μακράς προετοιμασίας για τον αγώνα με την Άντερλεχτ, στο Europa League, την άλλη Πέμπτη.

O Μανόλο Χιμένεθ (χωρίς… έξτρα προβλήματα) περιμένει να δει αν ο Τραϊανός Δέλλας -που στην προπόνηση της Τετάρτης έκανε και πάλι ατομικό- θα είναι έτοιμος για το ματς με τους Βέλγους, την ώρα που άπαντες οι ποδοσφαιριστές περιμένουν τον Σταύρο Αδαμίδη να τους ενημερώσει για τις διοικητικές εξελίξεις και για τη μεγάλη καθυστέρηση στις πληρωμές…

Ο προβληματισμός των «κιτρινόμαυρων» είναι έκδηλος. Στα αποδυτήρια περίμεναν ακόμα και σήμερα τον Αδαμίδη για να μάθουν τι γίνεται! Τόσο σε ό,τι αφορά τις… όποιες εξελίξεις, όσο και για να τους πει πότε να πάνε να… τσεκάρουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Όσον αφορά την προπόνηση, όπως προείπαμε, ο Δέλλας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και… τρέχει να προλάβει τον αγώνα με την Άντερλεχτ.

Καφές και Κωνσταντόπουλος συνέχισαν φυσιοθεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο, ενώ οι διεθνείς, Μάκος και Λυμπερόπουλος, γυμνάστηκαν σε ποιο χαλαρούς ρυθμούς.

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν φτάνει αργά το βράδυ στην Ελλάδα και θα ενσωματωθεί την Πέμπτη με την υπόλοιπη ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr