Μορφή απαγορευμένου καρπού αρχίζουν να έχουν τα παιχνίδια πρωταθλήματος για την ΑΕΚ, μετά την αναβολή και του ματς με την Ξάνθη. Ξεκούραστη αλλά και πιο «σκουριασμένη» θα παραταχθεί κόντρα στην Άντερλεχτ η «Ένωση», με τον Μανόλο Χιμένεθ να ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά της κατάστασης. Εκτός από το… τόπι, στο «Δικέφαλο» ψάχνουν και χρήμα με τον Νίκο Νοτιά να αναχωρεί από την Ελλάδα χωρίς να έχει βάλει το χέρι στην τσέπη.

Πώς και πώς περιμένουν στην ΑΕΚ την έναρξη της Σούπερ Λίγκας, όμως τα γεγονότα και οι αποφάσεις που ταλανίζουν ακόμη το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν έχουν επιτρέψει τη διεξαγωγή καμιάς εκ των δύο αναμετρήσεων που θα έπρεπε να έχει δώσει η ομάδα για το πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ομάδας σίγουρα θα σκέφτεται πως έτσι έχει λίγες μέρες παραπάνω για να προετοιμάσει την ομάδα ενόψει του ματς με την Άντερλεχτ για το Europa League. Παράλληλα όμως, θα λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, που έρχεται μόνο μέσα από παιχνίδια. Επιπλέον, ο Χιμένεθ θα ήθελε να χρησιμοποιήσει το ματς στα Πηγάδια ως «κρας τεστ» Ευρώπης, ενώ θα είχε την ευκαιρία να δει τον Κλωναρίδη αγωνιζόμενο πριν μπει στα «βαθιά».

Στα θετικά της αναβολής και ο… Κωνσταντόπουλος. Ο Έλληνας τερματοφύλακας λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση (κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου) ήταν πολύ δύσκολο να προλάβει στο παιχνίδι στην Ξάνθη. Πλέον, με την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση να τοποθετείται χρονικά στις 15 Σεπτεμβρίου, οι ελπίδες συμμετοχής του, αυξάνονται.

Λεφτά… υπάρχουν;

Στο μεταξύ, στη χθεσινή συνάντηση Αδαμίδη-Νοτιά δεν βγήκαν ούτε λαγοί από καπέλα, ούτε όμως και μπλοκάκια επιταγών. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας αναχώρησε χωρίς να αφήσει το κατιτίς του, τονίζοντας πως έχει πληρώσει τελικά πολύ περισσότερα χρήματα από όσα υπολόγιζε. Αν και οι πέντε ώρες που διήρκησε η συνάντηση δεν στάθηκαν αρκετές για να τον πείσουν για την αναγκαιότητα οικονομικής συνεισφοράς του, υπάρχουν ελπίδες πως ενδέχεται αυτό να συμβεί στο μέλλον. Ακόμη κι αν κάτι τέτοιο τελικά γίνει πραγματικότητα, το χέρι δεν θα μπει και πολύ βαθιά στην τσέπη, καθώς δεν θα ξεπερνά τις 170.000 ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr