Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι επαφές του ΠΑΣ Γιάννινα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Στο «στόχαστρο» των Ηπειρωτών βρίσκονται τα ονόματα του Βαγγέλη Μάντζιου και του Σαμπανί Νοντά.

Η περίπτωση του Έλληνα φορ παραμένει πάντα στο προσκήνιο, όμως παρουσιάζει πολλές δυσκολίες. Ο 28χρονος παίκτης δεν εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ.

Όσον αφορά τον Νοντά, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε καταθέσει επίσημη πρόταση πριν από ενάμιση χρόνο και μάλιστα είχαν φτάσει κοντά στην απόκτηση του. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλές πιθανότητες μεταγραφής.

Εν τω μεταξύ, στην επιφάνεια ήρθε το όνομα του Σερζ Ντιέ για τη μεσαία γραμμής της ομάδας. Ο Ιβοριανός μέσος είχε φτάσει μια ανάσα από τον ΠΑΣ πριν από ενάμιση χρόνο, αλλά οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν.

Εντός της εβδομάδας περιμένουν οι διοικούντες την ΠΑΕ να φτάσουν στην Ελλάδα οι μπλε κάρτες του Κουέβας και του Μπεσέερα, προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του Στεφάν Ντεμόλ για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sport-fm.gr