Με το… δεξί θέλει να μπει στις εγχώριες διοργανώσεις ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται (21:30) τη Skoda Ξάνθη στην Τούμπα. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να αφήσουν στην άκρη τα πολλά προβλήματα απουσιών και να νικήσουν τους Ακρίτες με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Η ακριτική ομάδα δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο για τον «Δικέφαλο του Βορρά», αφού από τον Απρίλιο του 2001 μέχρι και σήμερα το σκορ έχει «κολλήσει» στο 1-0. Οι Θεσσαλονικείς μετρούν 16 νίκες (οι 7 ήταν με σκορ 1-0!), 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να αλλάξει πολλά πράγματα στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σε σχέση με τον αγώνα στο Λβιβ. Οι απουσίες είναι οι ίδιες για τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος δεν υπολογίζει τον Γκαρσία, τον Κοντρέρας (τιμωρημένοι από πέρυσι), τον Ίβιτς, τον Παπάζογλου και τον Τσιρίλο (ανέτοιμοι λόγω τραυματισμού).

Ο 58χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Έτο, Μπαλάφα, Μαλεζά και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Λαζάρ και Αρίας. Αριστερά θα είναι ο Βιεϊρίνια, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και πίσω από τον επιθετικό ο Φωτάκης. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Γεωργιάς, Αποστολόπουλος, Κουρδάκης, Παπαδόπουλος, Στάμου, Τσουκαλάς, Ρομπέρ και Σνάουτσνερ.

Σημειώνεται ότι όλο αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μάντζιο και τον Αλέξανδρο Τζιόλη, όμως δεν αποκλείεται η περίπτωση του πρώτου να προχωρήσει θετικά την αυριανή μέρα. Ο 28χρονος επιθετικός εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον «Δικέφαλο του Βορρά» και ίσως τις επόμενες ώρες επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πηγή: sport-fm.gr