Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 20.200.002 ευρώ αποφασίστηκε κατά την σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση στον ΠΑΟΚ.

Η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά, όπως ήταν προγραμματισμένο στις 17:00, αφού υπήρξε απαρτία, με τον Γιώργο Φαρλαλή και τον Αχιλλέα Μαυρομάτη να συντονίζουν. Οι μέτοχοι που έδωσαν το «παρών» ενέκριναν την αύξηση ΜΚ, η οποία θα ολοκληρωθεί σε ένα μήνα (22/9).

Σε ερώτηση για το οικονομικό άνοιγμα της τωρινής διοίκησης, ο κ. Φαρλαλής συνέστησε υπομονή μέχρι την δημοσίευση του ισολογισμού, ενώ για τα σενάρια περί μη αδειοδότησης από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, τονίστηκε πως «δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την επιτροπή ακόμη και σήμερα. Αύριο η επιτροπή θα συνεδριάσει και αύριο θα γνωρίζουμε. Ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια τηρεί τις διαδικασίες. Κάτι διέρρευσε από την επιτροπή η οποία όμως δεν έχει ενημερώσει κανέναν επίσημα».

Εξάλλου, όταν ο πρώην παράγοντας της ΠΑΕ, Ηλίας Παντελιάδης έκανε νύξη για ρύθμιση των χρεών δεν ικανοποιήθηκε από το «γίνονται επαφές» και επανήλθε λέγοντας: «Εγώ θα παρέμβω στον πρόεδρο πρωτοδικών να μην ορίσει άλλη διοίκηση πρωτοδικείου. Μόνο στον Γιώργο Σαχπατζίδη δεσμεύτηκα ότι δεν θα παρέμβω αφού μου υποσχέθηκε ότι θα τρέξει το ζήτημα των χρεών. Έχω προσωπικό πρόβλημα».

πηγή: sportfm