Συνάντηση είχαν σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Κωνσταντόπουλος με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιο. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να υπάρξει συνεργασία για το γήπεδο, αλλά και βοήθεια στον πολύπαθο Παναθηναϊκό Α.Ο.

Μέσα σε πολύ θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ στους Αμπελόκηπους συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού Νίκο Κωνσταντόπουλο και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιο.

Οι δύο άνδρες μίλησαν για όλα τα θέματα που απασχολούν το «τριφύλλι», με το μεγαλύτερο να είναι το γηπεδικό, όπου συμφώνησαν πως θα υπάρχει αγαστή συνεργασία. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ανέφερε στον ομόλογό του της ΠΑΕ τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στον ΑΟ, με τον Κωνσταντόπουλο να τονίζει πως από την πλευρά τους θα υπάρχει βοήθεια και πως θα έχουν μαζί τους τον Ερασιτέχνη.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Κίτσιος απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΠΑΕ του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτό που ακούω με ικανοποιεί απόλυτα, καθώς πάντα ήθελα ο Ερασιτέχνης να μπει υπό την σκέπη της ΠΑΕ για να μεγαλουργήσει. Έχετε την γκάμα και την πείρα για να τα καταφέρει».

Κλείνοντας της συνάντηση και οι δύο άνδρες δεσμεύτηκαν πως θα υπάρξει όπως αναφέραμε συνεργασία σε όλα τα μέτωπα, με το γηπεδικό φυσικά να είναι σε προτεραιότητα, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ επισήμανε πως θεωρεί τον Ερασιτέχνη το μεγαλύτερο κομμάτι του Παναθηναϊκού.
Πηγή: gazzetta.gr