Χωρίς πολλά βασικά του στελέχη είναι πιθανό να υποχρεωθεί να παραταχθεί στην Ουκρανία κόντρα στην Καρπάτι ο ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη. Πέραν του τιμωρημένου Πάμπλο Γκαρσία του και του τραυματία Βλάνταν Ίβιτς, όλα δείχνουν πως ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει στη διάθεσή του και τους Μπρούνο Τσιρίλο και Πάμπλο Κοντρέρας, που ταλαιπωρούνται από θλάσεις. Εφόσον τόσο ο Ιταλός όσο και ο Χιλιανός μείνουν εκτός μάχης, τις θέσεις τους θα καλύψουν οι Μαλεζάς και (ελλείψει άλλου ο υπ’ ατμόν) Σαβίνι.

Για τη θέση του Γκαρσία, ο Μπόλονι έχει πολλές σκέψεις. Δοκίμασε τον Λαζάρ δίπλα στον Αρίας και τον Φωτάκη μπροστά τους, αλλά και τον Μπαλάφα ως δεύτερο αμυντικό χαφ, με τον Λαζάρ σε πιο δημιουργικό ρόλο και τον Φωτάκη δεξιά. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι ετοιμοπόλεμος, αλλά πιθανώς να μη χρησιμοποιηθεί από την αρχή μιας και απείχε για 35 μέρες από τη δράση.

Πλήρη άγνοια για Ζαγοράκη
Με έκπληξη υποδέχτηκαν από το περιβάλλον του Θοδωρή Ζαγοράκη δημοσίευμα που ήθελε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποχωρεί από το σύλλογο για να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ. Ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα για όσα γράφτηκαν και επί της παρούσης δεν τίθεται θέμα συζήτησης για αποχώρησή του από την ομάδα.

Ανοίγει ο δρόμος
Η σημερινή έκταση γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (17:00) αναμένεται να αποφασίσει-εφόσον υπάρξει απαρτία-την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ανοίγοντας το δρόμο για την επίσημη συμμετοχή των κ.κ. Φλωρίδη και Σαπχατζίδη, που αναμένεται να εκπροσωπηθούν με πληρεξούσιο. Αν υπάρξει αναβολή μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, δύσκολα θα γίνουν άλλες μεταγραφές την τρέχουσα περίοδο.

Φήμες για Πουιγκρενιέ
Ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχυθεί-υπό προϋποθέσεις-με έναν σέντερ φορ και έναν κεντρικό αμυντικό. Για τη δεύτερη θέση φήμες θέλουν να εξετάζει τη λύση του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ. Ο 29χρονος Γάλλος αμυντικός ανήκει στη Ζενίτ, αλλά δεν υπολογίζεται και την τελευταία διετία ήταν δανεικός στη Μονακό έχοντας 33 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή: sportfm.gr