Το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Βασίλης Τοροσίδης με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα απέκλεισε ο Κλάους Άλοφς.

Ο αθλητικός διευθυντής της Βέρντερ Βρέμης, μιλώντας στη Sportday, ξεκαθάρισε ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρό του γερμανικού συλλόγου, αλλά κίνηση για τη μεταγραφή του μπορεί να γίνει μόνο αν πουληθεί ο Περ Μερτεζέκερ.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε υπερβεί τον προϋπολογισμό των συμβολαίων μας. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε άλλον παίκτη» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Βέρντερ Βρέμης στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα, για να συμπληρώσει αναφερόμενος στον μπακ των Πειραιωτών:

«Ο Τοροσίδης είναι ένας παίκτης που μας αρέσει. Αυτή τη στιγμή στα δεξιά, όμως, έχουμε πολλές λύσεις και βασικό τον Σωκράτη (σ.σ.: Παπασταθόπουλο). Συνεπώς μόνον αν πουληθεί ο Μερτεζάκερ θα αποκτηθεί κι άλλος αμυντικός».

Στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα της Βρέμης, ο Παπασταθόπουλος αγωνίζεται ως δεξί μπακ, οπότε αν πουληθεί ο Γερμανός σέντερ μπακ θα μετατεθεί ο Σωκράτης στην κανονική θέση του και θα γίνει κίνηση για τον Τοροσίδη.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι αρνητικοί στο να δοθεί ακόμα και δανεικός ο «Τόρο», αρκεί να μπει οψιόν αγοράς 3.5-4 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr