Με γκολ του Αθανασιάδη από το 15΄λεπτό ο ΠΑΟΚ προηγείται της Καρπάτι, θέλοντας να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

8’ Τεράστια ευκαιρία για την Καρπάτι… Έπειτα από μία φάση διαρκείας στην περιοχή του ΠΑΟΚ, η μπάλα έφτασε στον Χολοντιούκ, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο… ήρωας Κοντρέρας έδιωξε την μπάλα με το κεφάλι πάνω στη γραμμή.

15’ ΓΚΟΛ 1-0 ο ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία έβγαλε από αριστερά τη σέντρα για τον Αθανασιάδη και ο νεαρός επιθετικός του «Δικεφάλου», πηδώντας ανάμεσα σε δύο αμυντικούς της Καρπάτι, πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ. Η μπάλα βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι κι έπειτα έσκασε μέσα από τη γραμμή.

22’ Μακρινό σουτ του Λαζάρ, η μπάλα πέρασε άουτ.

22’ Ευκαιρία για την Καρπάτι με τον Λούκας, ο οποίος πέρασε τον Λίνο και με εξουδετερωμένο τον Κρέσιτς σούταρε άουτ.

26’ Ο Ζένιοφ, ο οποίος είναι πολύ γρήγορος, βγήκε στην αντεπίθεση και δέχθηκε ένα άτσαλο μαρκάρισμα από τον Τσιρίλο μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

29’ Καλή σέντρα- σουτ του Λίνο, η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί «γάμα» της εστίας της ουκρανικής ομάδας.

39’ Γκολ που δεν μέτρησε ποτέ για την Καρπάτι. Ο Λούκας επωφελήθηκε από τις κόντρες βρέθηκε απέναντι από τον Κρέσιτς κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ, καθώς θεώρησε ότι ο επιθετικός των φιλοξενούμενων κατέβασε την μπάλα με το χέρι και του έδειξε την κίτρινη κάρτα. Όπως φάνηκε από το ριπλέι ο διαιτητής είχε δίκιο…

41’ Σουτ του Βιεϊρίνια, η μπάλα στην αγκαλιά του Τλούμπακ.

Πηγή: sport-fm.gr