Η συνάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Γιάννη Βρέντζο, παρουσία του Ινιάκι Ιμπάνιεθ στα γραφεία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε. Απόφαση λήφθηκε. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων ο ένας θα είναι επιθετικός που θα μπορεί να αγωνίζεται και στο άκρο.

Πρόκειται για μια απόφαση που θα αρχίσει να εφαρμόζεται άμεσα.

Αυτό που προέκυψε από την σημερινή συνάντηση είναι η ξεκάθαρη πρόθεση για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη με επιθετικές αρετές. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι ενέργειες για να «κλείσει» και έναν επιθετικό, ο οποίος θα μπορεί να αγωνίζεται και στο αριστερό άκρο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή, καθώς είναι προβληματισμένος από τον Τζεμπούρ και τις σκέψεις που έχει ο Γαλλοαλγερινός ακόμη και για αποχώρηση. Την ίδια στιγμή δεν έχει αλλάξει άποψη για τον Πάντελιτς.

Για τη θέση των αμυντικών χαφ, ο πρώτος στόχος είναι ο Μακούν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη και να απομένει η συγκατάθεση της Άστον Βίλα για την ολοκλήρωση του δανεισμού του.

Στην περίπτωση που δεν στεφθεί με επιτυχία η προσπάθεια αυτή του Ολυμπιακού, τότε θα αρχίσουν οι προσπάθειες για τον Εστράδα.

Για τη δεύτερη θέση του αμυντικού χαφ, τις περισσότερες πιθανότητες φέρεται να συγκεντρώνει ο Ορμπάιθ ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του Πειραιά.

Εξελίξεις αναμένονται ακόμη και μέσα στην ημέρα τουλάχιστον σε ένα από τα τρία μέτωπα που –πλέον- είναι ανοικτά για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Πηγή: sport-fm.gr