Όπως όλα δείχνουν, ο Ουρτάδο είναι κοντά στο να βρει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του (πιθανότατα αυτή θα είναι η Ξαμάξ) και τις επόμενες ημέρες θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Αυτό μπορεί να σημάνει την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού χαφ.

Για την ακρίβεια αν μετά την απόκτηση των Μακούν ή Εστράδα ο Βαλβέρδε θελήσει και άλλο ένα χαφ λόγω της αποχώρησης του Ουρτάδο, τότε είναι πιθανόν να πάρει και τον Ορμπάιθ με την μορφή δανεισμού από την Μπιλμπάο.

Την ίδια στιγμή, δύο από τους παίκτες που ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να δώσει δανεικούς, φαίνεται ότι βρήκαν τις ομάδες που θα συνεχίσουν την καριέρα τους. Ο Σουμπίνιο είναι με το ένα πόδι στην Κρήτη και τον ΟΦΗ και ο Νέμεθ είναι έτοιμος για Κέρκυρα.

Απομένει να λύσει το συμβόλαιό του ο Ρόμενταλ και να φύγει και ο Γκαλίτσιος (έχει κάνει επαφές με Πανιώνιο). Παράλληλα, το ενδιαφέρον της Βέρντερ είναι πολύ ζεστό για τον Τοροσίδη και ο διεθνής μπακ μπορεί να φύγει για την Βρέμη χωρίς μάλιστα τα ταμεία των «ερυθρόλευκων» να γεμίσουν (τουλάχιστον άμεσα).

Πηγή: sport-fm.gr