Ελπίδες για την απόκτηση του Μίτσελ δανεικού από τη Χετάφε, που χθες απέκτησε τα δικαιώματά του από την Μπέρμιγχαμ, «διαρρέονται» από την ΠΑΕ ΑΕΚ! Το-μάλλον ουτοπικό σενάριο-θέλει την «Ένωση» να επιθυμούσε εξ αρχής την απόκτηση του Ισπανού μέσου με μία μορφή συνιδιοκτησίας, από τη στιγμή που αδυνατούσε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας, αλλά και του παίκτη.

Αν πρόκειται για φρούδες ελπίδες της διοίκησης ή βάσιμες ελπίδες, θα φανεί μέσα στην ημέρα. Άλλωστε το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του Μίτσελ από τη Χετάφε. Πάντως φαντάζει λίγο μακρινό το σενάριο ο σύλλογος της Μαδρίτης, που δεν συνηθίζει να δαπανά πολλά χρήματα, να πλήρωσε την Μπέρμιγχαμ και τον παίκτη (700.000 ευρώ το χρόνο, όσα δηλαδή έπαιρνε στην Μπέρμιγχαμ) για να τον δώσει στη συνέχεια δανεικό στην ΑΕΚ, που δεν είναι σε θέση να καλύψει πάνω από τις μισές αποδοχές του.

Με το βλέμμα στον Γκουλόν
Η (πιθανή) συμμετοχή του Χερόλντ Γκουλόν κεντρίζει τα βλέμματα στην αποψινή φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ανόρθωση στην Κύπρο (21:00, Conn-X TV Sport 2). Ο Γάλλος μεσοαμυντικός εξασφάλισε την άδεια από την Μπλάκμπερν να δοκιμαστεί από τον Μανόλο Χιμένεθ και πλέον καλείται να… θυμίσει κάτι από Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, αν θέλει να κερδίσει ένα συμβόλαιο από την «Ένωση». Ο Ισπανός τεχνικός θα προτιμούσε κάτι καλύτερο από έναν ποδοσφαιριστή με μόλις 60 λεπτά συμμετοχής συνολικά την περασμένη σεζόν, αλλά χρήματα για πολυτέλειες δεν υπάρχουν.

Το αποψινό ματς δεν αντιμετωπίζεται, πάντως, σαν πρόβα εν όψει Ντιναμό Τιφλίδας, καθώς θα λείπουν οι διεθνείς Λυμπερόπουλος, Μάκος ,Καφές, Μανωλάς, Γκούντγιονσεν και Χέλγκασον, καθώς και ο τραυματίας Γκέντσογλου.

Σε δύο δόσεις
Από τις 850.000 στις 700.000 ευρώ μειώθηκαν οι οφειλές της ΑΕΚ προς την ΕΠΟ. Το ποσό αυτό θα εξοφληθεί σε δύο δόσεις, τον Οκτώβριο και το Δεκέμβριο. Μέχρι τότε, η ομοσπονδία άναψε «πράσινο» για την έκδοση δελτίων στους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές. Στις τάξεις της «Ένωσης» ευελπιστούν πως θα υπάρχουν τα χρήματα για να εξοφληθεί αυτό το χρέος. Μόνο με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League (εφόσον επιτευχθεί απέναντι στη Ντιναμό Τιφλίδας), στα ταμεία της ΑΕΚ θα μπουν από τα μπόνους της UEFA τουλάχιστον 1,1 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sportfm.gr