Περίεργο χαρακτήρισε το κλίμα στην Εθνική ομάδα μπάσκετ ο Αντώνης Φώτσης, με αφορμή τις αποχωρήσεις παικτών και περισσότερο την πιο πρόσφατη του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Ο φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, δεν θέλησε να σχολιάσει τις επιλογές των συμπαικτών του, ενώ έθεσε ως πρωταρχικό στόχο της «Γαλανόλευκης» την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας μπασκετμπολίστας:

Για το κλίμα στην Εθνική:
«Είναι λίγο περίεργο επειδή έχουμε αρκετές απώλειες, όπως αυτή της τελευταίας στιγμής με τον Σοφοκλή. Κι αυτές είναι μέσα στο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε κι έτσι για το καλύτερο».

Για τη δική του άποψη επί του θέματος:
«Δεν βρίσκομαι εδώ για να κρίνω τους παίκτες που δεν θέλουν να συμμετάσχουν στην Εθνική. Είμαι εδώ για να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα να πάει καλά. Αυτό είναι δουλειά άλλων».

Για τους στόχους της Εθνικής:

«Πρωταρχικός στόχος είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και από κει πέρα κάτι καλό. Να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και αν το καταφέρουμε θα πετύχουμε κάτι καλό στην πορεία».

Για το ότι είναι πλέον παίκτης της Αρμάνι:
«Δεν αλλάζει κάτι. Όπως αισθανόμουν πριν, το ίδιο αισθάνομαι και τώρα. Απλά έχει αλλάξει η ομάδα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr