Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχει σήμερα ή το αργότερο αύριο ο Ερνέστο Βαλβέρδε για να συζητήσουν τον αμυντικό χαφ που θα πάρει ο Ολυμπιακός.

Ο Ισπανός έχει μία λίστα 20 ποδοσφαιριστών και από αυτή θα επιλέξει τον παίκτη που θα προσθέσει στο ρόστερ του, με τη λογική να λέει για κλασικό κόφτη, αν και δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη η απόκτηση παίκτη στυλ Μοντέστο, αφού μετά τον Γάλλο και τον Ιμπαγάσα υπάρχουν οι Ουρτάδο, Σουμπίνιο που δεν πείθουν και ο Φέισα που αποτελεί ερωτηματικό.

Ούτως ή άλλως ο πρώτος παίκτης που είχε ζητήσει ο Βαλβέρδε ήταν ο Κάρλος Σάντσες από τη Βαλενσιέν, αλλά λίγο το Κόπα Αμέρικα, λίγο οι απαιτήσεις του γαλλικού συλλόγου έχουν αφήσει την όλη υπόθεση για τα καλά στον «πάγο». Ο Κολομβιανός παραμένει η πρώτη λύση στην λίστα του τεχνικού των πρωταθλητών Ελλάδος και μια νέα επαφή με την ομάδα του είναι πιθανή, αν και οι εναλλακτικές είναι πολλές.

Από το Championnat, μάλιστα, υπάρχουν οι λύσεις των Κάλστρομ της Λιόν, Καμπορέ της Μαρσέιγ, Εμβουεμπά της Λοριάν, Μάρτιν της Σοσό και Ζέλσον Φερνάντες της Σεντ Ετιέν. Δυνατά «παίζει» και το όνομα του Ντιαρά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και είχε αγωνιστεί ως δανεικός στη Μονακό.

Επίσης, στα υπ’ όψιν βρίσκονται και οι Πόουλσεν της Λίβερπουλ, ο Μπερναντέλο της Αλμερία και ο Μαντούρο της Βαλένθια, ενώ στην ΠΑΕ έχουν προταθεί οι Τισόνε της Σαμπντόρια, Γεμντά της Μπενφίκα, Κλαουντεμίρ της Κοπεγχάγης και Καουτίνιο της Πολόνια.

Πηγή: sport-fm.gr