Τη δυνατότητα να αποχωρήσει από την ΑΕΚ έχει ο Ραφίκ Τζεμπούρ σε περίπτωση που έρθει πρόταση από ξένο σύλλογο σύμφωνα με αλγερινή εφημερίδα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για τον Ραφίκ Τζεμπούρ φιλοξένησε η Competition, η οποία έφερε στο «φως» της δημοσιότητας την… υπόσχεση του Σταύρου Αδαμίδη στον «τρομοκράτη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της «Ένωσης» έχει υποσχεθεί στον 26χρονο επιθετικό ότι η ΑΕΚ δεν θα σταθεί εμπόδιο στην μεταγραφή του στο εξωτερικό σε περίπτωση που έρθει πρόταση στα γραφεία μέχρι τις 31 Αυγούστου.

«Ο Τζεμπούρ δεν έχει πρόβλημα να μείνει στην Ελλάδα αλλά θέλει να πάρει περισσότερα χρήματα, βάση των συμμετοχών του στην ομάδα. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε και η υπόσχεση του προέδρου της ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη να τον αφήσει να φύγει σε περίπτωση που έρθει πρόταση αγοράς από άλλο σύλλογο μέχρι τις 31 Αυγούστου»
, αναφέρει μεταξύ άλλων η Competition, ενώ στη συνέχεια η εφημερίδα υποστήριξε ότι το ενδεχόμενο πρότασης για την αγορά του Τζεμπούρ δεν είναι… μακρινό μιας και βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών γερμανικών και γαλλικών συλλόγων.