Στο φιλικό με την Ζούλτε Βάρεγκεμ προβλημάτισαν και στο σημερινό, το οποίο είναι σαφώς δυσκολότερο, με αντίπαλο την Βέρντερ Βρέμης οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις. (Ώρα έναρξης: 20.00)

Η δυναμικότητα της γερμανικής ομάδας δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή της αντιπάλου από το Βέλγιο, και στον Ολυμπιακό επιθυμούν σήμερα να πραγματοποιήσουν μια αρκετά καλή εμφάνιση, έστω κι ας μην συνοδευτεί και από μια νίκη. Αυτό που ενδιαφέρει όμως με την σημερινή τους εμφάνιση να καταφέρουν να καθησυχάσουν όσους έχουν ανησυχήσει από την εικόνα του φιλικού της Κυριακής.

Πάντως, από τον Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αναμένεται να δούμε αλλαγές στον τρόπο που θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι. Και σε αυτό το φιλικό ο Ισπανός εκτιμάται ότι θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με δύο διαφορετικές ενδεκάδες και θα κάνει νέες δοκιμές. Και σε αυτό το παιχνίδι ο Ισπανός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Γέστε αλλά πιθανότατα να μπορέσει να υπολογίζει στον Φουστέρ, ο οποίος απείχε από το ματς με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Είδαν το βίντεο
Σε μια προσπάθεια να αντιληφθούν καλύτερα τα λάθη τους, ο Ερνέστο Βαλβέρδε προμηθεύτηκε το βίντεο του αγώνα με την Ζούλτε Βάρεγκεμ και τους έβαλε να τον παρακολουθήσουν επισημαίνοντάς τους τα λάθη και τα όσα δεν έκαναν στο ματς. «Δεν ήμασταν ποτέ ομάδα», ήταν ένα από τα σχόλια του Ισπανού τεχνικού ο οποίος βέβαια, σημείωσε και τα καλά στοιχεία της ομάδας.

Πηγή: sportfm.gr