Ιδιαίτερη θα είναι για τον Γιώργο Σαμαρά η Τετάρτη. Ο διεθνής επιθετικός θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Σέλτικ στη φιλική αναμέτρηση με ομάδα της Μελβούρνης, από την οποία και κατάγεται.

«Μόνο δύο πόλεις σε όλο τον κόσμο έχουν μεγαλύτερο ελληνικό πληθυσμό από τη Μελβούρνη. Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Υπάρχει μία πολύ μεγάλη ελληνική κοινότητα και το γνωρίζω πολύ καλά, γιατί ο παππούς μου έζησε σε αυτή για πολλά χρόνια και ο πατέρας μου γεννήθηκε εκεί. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι αρχηγός της Σέλτικ, ειδικά σε μία πόλη που ξέρω πολύ καλά.

Ερχόμουν εδώ κάθε καλοκαίρι σαν παιδί για να δω την οικογένειά μου και έπαιζα ποδόσφαιρο. Οι Έλληνες της Μελβούρνης ανυπομονούν για το ματς. Πριν πέντε χρόνια έπαιξα εδώ με την Εθνική απέναντι στην Αυστραλία και είδα απίστευτες σκηνές», δήλωσε ο 26χρονος άσος.

Ο «Sam» προσδοκά μία καλύτερη παρουσία τη φετινή περίοδο. «Πέρυσι ενσωματώθηκα στην ομάδα αμέσως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς καθόλου ξεκούραση. Όταν το σώμα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν μπορείς να αποδώσεις σ το μέγιστο. Όμως αυτό το καλοκαίρι ξεκουράστηκα αρκετά και τώρα θέλω να βρω ξανά το ρυθμό μου», δήλωσε ο Σαμαράς, ενώ απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν θα δεχόταν να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας.

Πηγή: sport-fm.gr