Ανοικτός υπό προϋποθέσεις σε προτάσεις για τον Βασίλη Τοροσίδη είναι ο Ολυμπιακός. Η Στόουκ είναι η τελευταία ομάδα που φέρεται να έχει επιδείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πολυσύνθετου άσου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη πρόταση.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να πουλήσουν τον παίκτη, αλλά υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να το κάνουν. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο, στο οποίο υπάρχει ρήτρα 7 εκατ. ευρώ, και μία καλή πρόταση, έστω κι αν δεν κάλυπτε το παραπάνω ποσό, θα εξεταζόταν.

Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή ασφαλώς θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο σε ενδεχόμενη πρόταση, αφού μπορεί μεν το δέλεαρ να αγωνιστεί σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα να υπάρχει, αλλά την ίδια ώρα δεν τον αφήνει ασυγκίνητο το να πρωταγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα και η συμμετοχή στο Champions League. Πιθανώς ο «Τόρο» μετά τη φετινή του παρουσία με τον Ολυμπιακό στους ομίλους και από τη στιγμή που δεν τον έχουν… πάρει τα χρόνια (πριν ένα μήνα έκλεισε τα 26) να μπορούσε να προσελκύσει καλύτερες ομάδες και με περισσότερα χρήματα για τον ίδιο και την ομάδα του.

Στην περίπτωση που ο Τοροσίδης παραχωρείτο από τον Ολυμπιακό, είναι αμφίβολο αν οι πρωταθλητές θα κινούνταν για αντικαταστάτη. Άλλωστε για τη θέση υπάρχει ο Γιάννης Μανιάτης, που αποκτήθηκε μόλις το Δεκέμβριο, αλλά και ο Φρανσουά Μοντέστο, που αποδεδειγμένα μπορεί να καλύψει (και) το δεξί άκρο της άμυνας.

Πηγή: sportfm.gr