Ο Γκαέλ Κλισί από το απόγευμα της Δευτέρας ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι! Ο Γάλλος μπακ υποβλήθηκε το μεσημέρι στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν τέλει έβαλε την υπογραφή του στο τετραετές συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι «πολίτες», σε μια κίνηση που κόστισε 7 εκατ. λίρες!

Οι «πολίτες» απέκτησαν τον ένα από τους δύο ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ που είχαν βάλει στο μεταγραφικό τους «στόχαστρο». Η πρόταση των 27 εκατ. λιρών για το πακέτο Κλισί – Νασρί δύσκολα θα έπεφτε στο κενό, με τους «κανονιέρηδες» να αποδέχονται εν μέρει την προσφορά, βάζοντας στα ταμεία τους 7 εκατομμύρια από την παραχώρηση του Γάλλου μπακ.

Ο τελευταίος, βρέθηκε στο Μάντσεστερ το μεσημέρι της Δευτέρας, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τη Σίτι. Αναφορικά με την υπόθεση του Νασρί, οι «πολίτες» συνεχίζουν να ελπίζουν, αφού ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το «Έμιρεϊτς», ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Άρσεναλ για την ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασίας τους συνεχίζονται και στο Μάντσεστερ βρίσκονται στην αναμονή…

Πηγή: sport-fm.gr/