Ο Φράνκο Κοστάντσο αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού. Αύριο αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Αργεντινού τερματοφύλακα για να συζητήσει το ενδεχόμενο απόκτησης του πελάτη του από τους ερυθρόλευκους.

Φυσικά για να έρχεται ο μάνατζερ του παίκτη στην Αθήνα εκτιμάται ότι η υπόθεση θα κλείσει θετικά για τους Πειραιώτες, καθώς οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει πολύ.

Ο Κοστάντσο έχει ιταλικό διαβατήριο και έτσι δεν θα πιάσει θέση ξένου. Παράλληλα, έχει μείνει ελεύθερος από τη Βασιλεία κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα χρειαστεί να βγάλει χρήματα από τα ταμεία του πέρα από αυτά που θα πάρει ο παίκτης.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας προκρίθηκε για την θέση του βασικού πορτιέρο στον Ολυμπιακό της σεζόν 2012-13 και εφόσον όλα πάνε καλά, οι υπεύθυνοι θα στραφούν στη επιλογή για την θέση του “δεύτερου” τερματοφύλακα.

Ξεπέρασαν τα 10.000!

Αυτό που υπολόγιζαν στον Ολυμπιακό, έγινε. Οι οπαδοί της ομάδας που ανανέωσαν τις κάρτες διαρκείας τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν ξεπέρασαν τις 10.000. Θυμίζουμε ότι πριν το Σαββατοκύριακο είχαν πουληθεί περίπου 8.000 νέες κάρτες, κάτι που ουσιαστικά είχε προαναγγείλει πως θα έσπαγε το φράγμα των 10.000.

Οι ανανεώσεις καρτών λήγουν αύριο. Στη συνέχεια θα αρχίσει η διάθεση σε νέους κατόχους διαρκείας.

Πηγή: sport-fm.gr