Με τους ανθρώπους της Ανόρθωσης συναντήθηκαν στην Κύπρο ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης και ο Μάκης Κασνακίδης, οι οποίοι θα επισκεφτούν και συνδέσμους της ομάδας για την προώθηση της κίνησης των Supporters. Η συνάντηση είχε καθαρά εθιμοτυπικό χαρακτήρα και ο πρόεδρος της «Ένωσης» ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις αλλά και το μουσείο της κυπριακής ομάδας.

Από τη διοίκηση της Ανόρθωσης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Τις κτιριακές εγκαταστάσεις του σωματείου μας επισκέφθηκε σήμερα στη Λάρνακα και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο πρόεδρος της ΑΕΚ Αθηνών κ. Σταύρος Αδαμίδης. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Ανόρθωσης ενώ ο κ. Αδαμίδης είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί και στο ιστορικό μουσείο του σωματείου. Δήλωσε εντυπωσιασμένος τόσο από τις εγκαταστάσεις όσο και από το μουσείο. Τον κ. Αδαμίδη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης κ. Κίκης Κωνσταντίνου.

Οι δύο πρόεδροι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από διάφορα θέματα ενώ και οι δύο εξέφρασαν την επιθυμία η επόμενη μας επίσημη αγωνιστική συνάντηση να είναι στους ομίλους του Europa league της ερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου. Ο κ. Αδαμίδης συνοδευόταν, εκ μέρους της εταιρίας Supporters ΑΕΚ, από τον κ. Μάκη Κασνακίδη. Μαζί με τον Πρόεδρο της Ανόρθωσης παρών ήταν και ο Αντιπρόεδρος του σωματείου κ. Γιώργος Κοσιής».

Πηγή: sport-fm.gr