Αποφασισμένη να γίνει η πρώτη ομάδα από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή μας το Champions League που διατηρεί τα σκήπτρα της, είναι η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές για την ισχυροποίησή τους και μετά τον Ρόσι της Βιγιαρεάλ, ο οποίος θεωρείται πως βρίσκεται μια ανάσα από τους «μπλαουγκράνα», σειρά παίρνει ο Τιάγκο Σίλβα.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κάρλες Πουγιόλ με το γόνατό του ανάγκασαν τους Μασεράνο και Μπουσκέτς να… υποδυθούν τους κεντρικούς αμυντικούς. Ένα ρόλο που μπορεί να τον έπαιξαν με μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, όμως ο Γκουαρδιόλα δεν είναι διατεθειμένος να περάσει ξανά τα ίδια καρδιοχτύπια και βλέπει στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της Μίλαν το κατάλληλο άτομο που θα πλαισιώσει τους υπάρχοντες αμυντικούς της ομάδας.

Βέβαια, οι «ροσονέρι» δεν είναι διατεθειμένοι να συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο από 25 εκατ. ευρώ για να συγκαταθέσουν στη μεταγραφή του Τιάγκο Σίλβα, ενώ από την πλευρά της Μπαρτσελόνα αφήνεται να εννοηθεί πως στα ανταλλάγματα μπορεί να συμπεριληφθεί και ο Μάξουελ.

Πηγή: sport-fm.gr