Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης είναι το πρώτο απόκτημα της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Ο 18χρονος αμυντικός, που προέρχεται από την ομάδα του Άρη, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την «Ένωση».

«Αισθάνομαι ευτυχισμένος γιατί έχω έρθει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ξαφνιάστηκα όταν ο εκπρόσωπός μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά δεν το σκέφθηκα δεύτερη φορά γιατί θεώρησα την πρότασή της πολύ τιμητική. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Είμαι μικρός σε ηλικία και θα δουλέψω σκληρά για να πάρω ευκαιρίες από τον προπονητή και να ικανοποιήσω τους φιλάθλους μας», δήλωσε ο ταλαντούχος στόπερ.

Ο Μπουγαΐδης, βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων, θα καθυστερήσει να ενταχθεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ, καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο.

Τυπική διαδικασία είναι και η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Γιάννη Κοντοέ. Ο 24χρονος μπακ έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο έναντι συνολικά περίπου 500.000 ευρώ. Θέμα χρόνου είναι και η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον 25χρονο επιθετικό Δημήτρη Σιαλμά.

Πηγή: sport-fm.gr