Συνάντηση με κεντρικό θέμα την παραμονή του ή όχι στον Παναθηναϊκό είχε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Δημήτρη Γόντικα.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν αρκετά θέματα και ανανέωσαν το… τελικό ραντεβού, για τις επόμενες μέρες.

Την Τρίτη θα συνεδριάσει η διοικούσα επιτροπή, με τον Γόντικα να μεταφέρει τις θέσεις του Πορτογάλου προπονητή.

Την Τετάρτη πιθανότατα θα ξαναβρεθούν οι δύο άνδρες, οπού θα ξεκαθαρίσει η παραμονή ή όχι του Φερέιρα στο σύλλογο.

Στην πρώτη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες, συζήτησαν θέματα όπως τα ισχύοντα οικονομικά δεδομένα και το μειωμένο μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος για να τρέξει την ομάδα και να την φέρει στην κορυφή. Ο Γόντικας, ξεκαθάρισε στον Πορτογάλο σε τι μπάτζετ μπορεί να υπολογίζει και ο Φερέιρα είπε τις δικές του θέσεις και τι ζητάει για να ηγηθεί της ομάδας.

Στην αυριανή σύσκεψη της διοικούσας επιτροπής, θα συζητηθούν όσα ειπώθηκαν και θα παρθεί η απόφαση για τον πάγκο της ομάδας. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 64χρονος τεχνικός φαίνεται πως θα συνεχίσει την συνεργασία του με το «τριφύλλι». Εκτός του σεβασμού που εμπνέει στους ανθρώπους της ομάδας, κι αυτός δείχνει πως θέλει να πετύχει τους στόχους του φορώντας πράσινες φόρμες.

Αυτή η άποψη ενισχύθηκε περισσότερο(παραμονή), μετά και την ανακοίνωση συνεργασίας του Ατρόμητου με τον Γιώργο Δώνη που ήταν βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Φερέιρα εάν τελείωνε η συνεργασία με τον Πορτογάλο.

Για ηλεκτρονικό εισιτήριο μίλησε η ΠΑΕ
Σειρά επαφών με τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα αρχίζει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στην προσπάθειας της να εισάγει μέτρα για την καταπολέμηση της βίας. Η πρώτη ΠΑΕ που επισκέφτηκε στέλεχος της ΓΓΑ ήταν ο Παναθηναϊκός, με τις δύο πλευρές να συζητούν αρκετή ώρα τρόπους για την πάταξη των επεισοδίων. Μεταξύ άλλων, αναλύθηκαν οι προϋποθέσεις, το κόστος και το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου (αποτελεί κύρια πρόταση της ΓΓΑ), καθώς και άλλες πρωτοβουλίες του Υπουργείου Πολιτισμού, της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκα.

Πηγή: sportfm.gr