Συνάντηση με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να έχει σήμερα ο Δημήτρης Γόντικας, στην οποία θα του μεταφέρει την επιθυμία των «πρασίνων» για παραμονή του στον πάγκο της ομάδας. Πρώτο θέμα συζήτησης η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, αν συμφωνήσουν για συνέχεια της συνεργασίας τους οι δύο πλευρές, με τον Δώνη να είναι σταντ μπάι σε περίπτωση που υπάρξει διαφωνία.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε μεταβεί στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League και να έρθει σε επαφή με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών και σήμερα, αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο θα συναντηθεί με τον Φερέιρα. Ο Γόντικας θα ενημερώσει τον Πορτογάλο για την επιθυμία της διοίκησης να παραμείνει και αν υπάρξει συμφωνία θα ασχοληθούν με το πλάνο της ομάδας για τη νέα σεζόν, χωρίς πιθανότατα να αναφερθούν σε παίκτες και θέσεις.

Το πρόσωπο που θα προσληφθεί ως τεχνικός διευθυντής, αντιθέτως, είναι αυτό που «καίει», με εκείνο του γενικού αρχηγού να ακολουθεί. Αν αποκτηθεί Έλληνας τεχνικός διευθυντής, ίσως δεν μπει γενικός αρχηγός στα αποδυτήρια, κάτι θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο σε περίπτωση πρόσληψης ξένου. Ο Δημήτρης Γόντικας, ό,τι και να γίνει στο ραντεβού του με τον Φερέιρα, θα συνεδριάσει την Τρίτη με τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής (Αδαμάντιο Πολέμη, Γιώργο Νίκα και Τζόνι Βεκρή), όπου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

«Ανοιχτό» παραμένει και το ενδεχόμενο να μην τα βρουν Γόντικας-Φερέιρα, κάτι που χρίζει αυτόματα πρώτο φαβορί για τον «πράσινο» πάγκο τον Γιώργο Δώνη. Ο τεχνικός του Ατρομήτου τηρεί στάση αναμονής, έχοντας πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στον τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, ο Εκτορ Ραούλ, επίσης, έχει προταθεί εδώ και μήνες, όμως έχει λιγότερες …ψήφους από τον Δώνη μέσα στο «τριφύλλι».

Με το που ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει να προχωράει και στις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις, με τον Τζαμέλ Αμπντούν να είναι ένας από τους πρώτους στόχους στην Ελλάδα.

Πηγή: sport-fm.gr