Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσµατα έρευνας που πραγµατοποίησε η OnePoll για λογαριασµό ενός εκ των χορηγών του Τσάµπιονς Λιγκ, λίγες ηµέρες πριν από τη σέντρα του τελικού στο Γουέµπλεϊ.

Στο εξής οι γυναίκες θα πρέπει να γνωρίζουν την ηµεροµηνία του τελικού της κορυφαίας διοργάνωσης πριν προγραµµατίσουν τον γάµο τους, αφού σύµφωνα µε τις απαντήσεις του 22% των ερωτηθέντων, στην Ισπανία και τη Βραζιλία οι άνδρες δεν θα δίσταζαν να στήσουν τη νύφη στην εκκλησία αν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αγαπηµένη τους οµάδα να σηκώνει το τρόπαιο στο Γουέµπλεϊ!

Όπως αποκαλύπτει η έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα στα «Νέα», υπάρχουν επίσης άνδρες στην Ταϊλάνδη (30%) που θα προτιµούσαν να βλέπουν ποδόσφαιρο από το να παρευρίσκονται στη γέννηση του παιδιού τους.

Επίσης, 52% των ερωτηθέντων θα σκέφτονταν αρκετά πριν αποφασίσουν αν θα έπρεπε να δουν την αγαπηµένη τους οµάδα να κατακτά το τρόπαιο του Τσάµπιονς Λιγκ στο Γουέµπλεϊ ή αν θα έβγαιναν ραντεβού µε το διάσηµο µοντέλο από τη Βραζιλία Αντριάνα Λίµα!

Χωρίς δισταγµό, 37% των ερωτηθέντων απάντησαν πως θα προτιµούσαν την οµάδα τους από τη Λίµα.
Τέλος , ενδιαφέρον έχουν τα δέκα πράγµατα που δεν θα έκαναν οι άνδρες, για να παρακολουθήσουν την αγαπηµένη τους οµάδα να αγωνίζεται στον τελικό του Τσάµπιονς Λιγκ:

1 ∆εν θα πήγαιναν στο πάρτι των φίλων τους (62%)

2 ∆εν θα πήγαιναν σε ραντεβού µε τη σύζυγο/σύντροφό τους (58%)

3 Θα απέφευγαν να συναντήσουν τους γονείς της συντρόφου τους για πρώτη φορά (55%)

4 ∆εν θα πήγαιναν σε µία σηµαντική συνάντηση µε το αφεντικό τους (48%)

5 ∆εν θα πήγαιναν στα γενέθλια της µητέρας τους (46%)

6 ∆εν θα δέχονταν να παντρέψουν τον καλύτερο φίλο τους (44%)

7 Θα «ξεχνούσαν» την επέτειο του γάµου τους (40%)

8 Θα «ξεχνούσαν» τα γενέθλια της συντρόφου τους (44%)

9 ∆εν θα πήγαιναν στην τελετή αποφοίτησης από το πανεπιστήµιο (43%)

10 ∆εν θα πήγαιναν σε ένα σηµαντικό ραντεβού στο νοσοκοµείο (43%)