Έναν ακόμα καλύτερο Παναθηναϊκό υποσχέθηκε ο Νίκος Νιόπλιας κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία.

«Δεν πάμε για να κάνουμε το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Στην Παιανία έχουμε ένα πολύ καλό προπονητικό κέντρο. Στο εξωτερικό πάμε αναγκαστικά για να δώσουμε φιλικά με δυνατές ομάδες, με ομάδες που είναι πιο έτοιμες», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού κατά την αναχώρηση για το Μόναχο από όπου η αποστολή θα πάρει το πούλμαν της ομάδας και θα μεταβεί στο Κίτσμπουχελ της Αυστρίας.

«Το πρόβλημά μας είναι η επιστροφή των διεθνών. Πρέπει να ακολουθήσουν ένα ειδικό πρόγραμμα για να φτάσουν στο επίπεδο των συμπαικτών τους. Δεν ξέρω αν θα παίξουν στα φιλικά της Αυστρίας. Ίσως αγωνιστούν λίγο στο τελευταίο φιλικό», πρόσθεσε.

Ο Νιόπλιας αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά εκφράζοντας την αισιοδοξία του: «Έχω δώσει την έκθεσή μου και υπάρχουν άνθρωποι στη διοίκηση που προσπαθούν να τα ικανοποιήσουν. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και προσπαθούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Είχαμε μια σημαντική απώλεια, την αποχώρηση του Σαλπιγγίδη, αλλά πήραμε στη θέση του έναν πάρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Τώρα προσπαθούμε να πάρουμε έναν κεντρικό αμυντικό».

Για την παραμονή παικτών κλειδιά τόνισε: «Πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν εκπλήξεις. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Υπάρχει περίπτωση να φύγουν κάποιοι παίκτες από την ομάδα και θα πρέπει να αντικατασταθούν. Αν φύγει ο Λέτο, αν φύγει ο Νίνης, το “αν” δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να είχαμε πάρει 10 στόπερ αλλά δεν έχουμε πάρει ακόμη».