Ιδιαίτερες στιγμές έζησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην τελευταία του παράσταση μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού, στη νίκη (1-0) επί του ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας! «Αισθάνθηκα βασιλιάς» έγραψε ο Βραζιλιάνος μέσος στο twitter!

Ο άνθρωπος που τα τρία τελευταία χρόνια κόσμησε με την παρουσία του ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, φορώντας την πράσινη φανέλα, αναμένεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και για τον λόγο αυτό, η τελευταία του παρουσία στο ΟΑΚΑ ήταν τέτοια που άρμοζε σε έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σκόραρε, έδωσε τη νίκη στο «τριφύλλι», έβαλε τις βάσεις για τη συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά αποθεώθηκε στον αποχαιρετισμό του στους οπαδούς, στη λήξη του αγώνα με τον «δικέφαλο του βορρά».

«Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για το πάρτι στην τελευταία μου εμφάνιση στο γήπεδό μας. Πραγματικά, με κάνατε να αισθανθώ βασιλιάς» έγραψε ο Βραζιλιάνος στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο twitter!

Πηγή: sport-fm.gr