Μια από τις πιο ριψοκίνδυνες και εντυπωσιακές αθλητικές διοργανώσεις του κόσμου, επιστρέφει στην Αθήνα για τη διεξαγωγή του τρίτου αγώνα του φετινού πρωταθλήματος.

Πρόκειται για το Red Bull Cliff Diving World Series ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Λίγο πριν τον συγκλονιστικό τρίτο αγώνα του Πρωταθλήματος στην Αθήνα, ο τέσσερις φορές Χρυσός Ολυμπιονίκης και θρύλος των καταδύσεων Γκρεγκ Λουγκάνις, ο οποίος κατέφθασε στην Αθήνα για να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του αγώνα, συνάντησε τον Γκάρι Χαντ, πρωτοπόρο της Συνολικής Κατάταξής μετά τον τραυματισμό του Ορλάντο Ντιουκ που τον έθεσε εκτός διαγωνισμού, για μερικές καταδύσεις και χρήσιμες συμβουλές.

Ο Γκρεγκ Λουγκάνις δοκίμασε αρκετές καταδύσεις αποδεικνύοντας ότι αν και στα 51 του χρόνια, είναι ακόμα ένας εξαιρετικός αθλητής σε άψογη φυσική κατάσταση. Έδωσε χρήσιμες συμβουλές στον Γκάρι Χαντ για τον αυριανό αγώνα σχετικά με την τεχνική του και τα σημεία τα οποία θα πρέπει να προσέξει κατά την εκκίνηση και την προσγείωση.

Ανανέωσαν λοιπόν το ραντεβού τους για τον αυριανό αγώνα, αυτή τη φορά όμως ο ένας από την πλατφόρμα τον 27 μέτρων και ο άλλος από την πλατφόρμα των κριτών.