Η επόμενη μέρα της απόφασης της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με την οποία ο Αστέρας Τρίπολης παραμένει στην κατηγορία, έχει φέρει ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας. Φυσικά υπάρχει ακόμα αναμονή καθώς η απόφαση είναι εφέσιμη και ο Ηρακλής αναμένεται να την ασκήσει την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως είναι λογικό όμως σιγά σιγά θα αρχίσει ο προγραμματισμός της νέας σεζόν, ο οποίος εκτός απροόπτου θα βρει την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Η αρχή θα γίνει με τον προπονητή, καθώς η θέση είναι ορφανή μετά την απομάκρυνση του Παύλου Δερμιτζάκη. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά χωρίς μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει κάτι πιο συγκεκριμένο.

Από εκεί και πέρα είναι πολλά τα ζητήματα που μένουν ανοικτά. Ήδη παρελθόν αποτελούν οι Νίκος Αναστασόπουλος και Ματίας Ντεγκρά. Παράλληλα ελεύθεροι μένουν οι Σεμπάστιαν Καρέρα, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Αντριάν Μπαστία, Σαλίμ Αράς, Τσικότζι Ουντότζι, Μπρούνο Ουριμπάρι, Αντώνης Λαδάκης και Σωκράτης Φυτανίδης. Μάλιστα κάποιοι από τους παραπάνω παίκτες έχουν ήδη προτάσεις συνεργασίας από άλλες ομάδες.

Το μέλημα του νέου τεχνικού είναι να κάνει τις εισηγήσεις του για αυτούς τους παίκτες, ενώ στην συνέχεια θα εξεταστούν περιπτώσεις παικτών που έχουν εκδηλώσει τάσεις φυγής όπως οι Πουλίδο, Κρις και Κερ.

Τέλος θα πρέπει να αρχίσει και η ενίσχυση. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι για τον Αστέρα, καθώς ο χρόνος πιέζει.

Πηγή: sportfm.gr