Το χαμόγελο που είχε… σχηματίσει απ’ την Παρασκευή στο πρόσωπο του Μανόλο Χιμένεθ επιβεβαίωσε ο Νάτσο Σκόκο.

Ο Αργεντινός συμμετείχε χωρίς καμία ενόχληση και στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Ανδαλουσιανού για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο τραυματισμός του Σκόκο στον τελικό του Κυπέλλου (θλάση α’ βαθμού) να του κόστισε αρκετές μέρες αποχής από τη δράση, ωστόσο η επιστροφή του σε αυτή -έστω και στις δύο τελευταίες προπονήσεις- κρίθηκε αρκετή για να ενισχύσει, έστω και όχι για 90 λεπτά, την «Ένωση» στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Εκεί που, ούτως ή άλλως δεν θα δώσουν το «παρών» οι τραυματίες Λυμπερόπουλος και Γιάχιτς (που συνέχισαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας), αλλά και οι Μπερνς, Έντερ, Ντρπιτς και Αργυρίου -που κόπηκαν για λόγους τακτικής από τον Χιμένεθ.

Αναλυτικά στην αποστολή που επέλεξε ο Ανδαλουσιανός για το κυριακάτικο ματς (η οποία αποτελείται ξανά από 20 παίκτες -και όχι από 18 όπως στις δύο πρώτες αγωνιστικές των play-off), συμμετέχουν οι εξής:

Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Δέλλας, Μανωλάς, Ματέος, Νασούτι, Καράμπελας, Νταντόμο, Ντιόπ, Μάκος, Γκέντσογλου, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Λαγός, Μπαχά, Μπλάνκο και Σκόκο.

Πηγή: sport-fm.gr