Στις 14 Μαΐου του 2006 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ιωνικό στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες μένουν στο 0-0 και αυτή θα είναι η πρώτη ισοπαλία της χρονιάς για τους «ερυθρόλευκους». Το ενδιαφέρον όμως δεν είναι στραμμένο στον αγώνα. Οι Πειραιώτες στη φιέστα που έχουν διοργανώσει στο Καραϊσκάκη για το νταμπλ έχουν προσκαλέσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Αργεντινός αποθεώνεται από τους χιλιάδες οπαδούς που έχουν βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο για να πανηγυρίσουν τη κατάκτηση του 9ου πρωταθλήματος στη δεκαετία. Εκείνος για να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου αρχίζει τα κόλπα με τη μπάλα , ενώ στο σόου συμμετέχει και ο Ριβάλντο.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: (Σόλιντ) Νικοπολίδης, Μπουλούτ (50′ Γεωργάτος), Σούρερ, Ανατολάκης, Μαυρογενίδης (80′ Καστίγιο), Τουρέ (84′ Ριβάλντο), Στολτίδης, Καφές, Οκκάς, Τζόρτζεβιτς, Κωνσταντίνου.

Ιωνικός: (Τσιώλης) Καντιμοίρης, Κοτίτσας, Ρόκκας, Πουλόπουλος, Τσιμπλίδης (74′ Κακκαράς), Κινγκ, Ουκάρ, Μελαμπιανάκης, Μενδρινός, Λετιέρι, Περόνε (55′ Τριανταφύλλου).
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

πηγή: sday