Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δήλωσε απογοητευμένος που χάθηκαν οι τρεις βαθμοί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Γάλλος, όμως, θεωρεί πως το… ταμείο θα γίνει στο τέλος και όλοι πρέπει να σκέφτονται θετικά, αφού και η απόδοσή της ομάδας ήταν καλή παρά την ισοπαλία.

«Η ομάδα είναι δεμένη και με καλούς χαρακτήρες, παρά τα μεμονωμένα περιστατικά» είπε για το επεισόδιο του Σισέ με τον Καραγκούνη.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, είπε πως όλοι περίμεναν τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην ΑΕΚ. «Περιμέναμε τους τρεις βαθμούς. Όμως πρέπει να είμαστε θετικοί, γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Να το κρατήσουμε στη σκέψη μας και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Μόνο στο τέλος θα ξέρουμε πόσους βαθμούς έχουμε συγκεντρώσει και αν θα συμμετάσχουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ» είπε με νότα αισιοδοξίας ο Μπουμσόνγκ.

Στη συνέχεια μίλησε και για το επεισόδιο του Καραγκούνη με τον Σισέ και αν επηρεάστηκε η ομάδα από αυτό. «Όχι σε καμία περίπτωση. Αυτή η ομάδα είναι πολύ δεμένη, με εξαιρετικούς χαρακτήρες. Βέβαια, μερικές φορές συμβαίνουν περιστατικά γιατί υπάρχει μεγάλη πίεση και οι άνθρωποι βγάζουν νεύρα. Αλλά αλήθεια είμαστε καλά μεταξύ μας».

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνέχεια των play off και στο παιχνίδι που έρχεται απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. «Θα είναι δύσκολο. Όπως τα εναπομείναντα τέσσερα θα είναι δύσκολα για κάθε ομάδα. Δεν έχουμε κάνει την καλύτερη αρχή, αλλά με την ΑΕΚ παίξαμε καλά. Είδα δύναμη και ενότητα στην ομάδα, εμπιστοσύνη και σκληρό μέταλλο. Πρέπει να τα διατηρήσουμε μέχρι το τέλος των πλέι οφ, γιατί τα έχουμε ανάγκη».

Πηγή: sportfm.gr