Με 4-3-3 και λογική όπως το αντίστοιχο του πρωταθλήματος θα παρατάξει την ομάδα ο Φερέιρα, που άφησε εκτός αποστολής τον Καραγκούνη και ξεκινάει τον Λουίς Γκαρσία βασικό! Ανακοίνωση για τις αυστηρές πειθαρχικές κυρώσεις εξέδωσε η ΠΑΕ, φοβούμενη αντιδράσεις του κόσμου και την τιμωρία της ομάδας. Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για τον Σιναμά Πονγκόλ.

Με τον Ισπανό κρυφό χαρτί
Σκοπός του Παναθηναϊκού και του Φερέιρα, είναι να μπει δυνατά στο παιχνίδι η ομάδα, όπως έκανε και στο τελευταίο παιχνίδι που αντιμετώπισε την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος θα βάλει τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, τους Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας, τον Βύντρα δεξί μπακ και τον Καντέ αριστερό.

Στη μεσαία γραμμή, ο Ζιλμπέρτο θα είναι ο μοναδικός κόφτης. Μπροστά του, οι Νίνης και Κατσουράνης θα είναι οι εσωτερικοί χαφ που θα συνδέουν το κέντρο με την επίθεση. Στη γραμμή κρούσης, ο Σισέ θα παίξει στην κορυφή και θα πλαισιωθεί από τους Χριστοδουλόπουλο και Λουίς Γκαρσία οι οποίοι θα αγωνιστούν αριστερά του και δεξιά του αντίστοιχα. Ο Ισπανός, τελευταία φορά που είχε ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ήταν πριν από 116 μέρες, στις 16 Ιανουαρίου, όταν το «τριφύλλι» επικράτησε με 4-2 της Καβάλας.

Στην τελευταία προπόνηση, ο Φερέιρα είδε τον Καραγκούνη να έχει ενοχλήσεις και τον απέκλεισε από την αποστολή. Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Σπυρόπουλος, Μαρίνος. Σεϊταρίδης, ο τιμωρημένος Λέτο αλλά και ο Γκοβού, που δεν έχει πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό.

«Προσοχή, αυστηρά μέτρα»
Ανακοίνωση που υπενθυμίζει στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού πως η ομάδα είναι υπότροπη και πως οι ισχύουσες πειθαρχικές διατάξεις σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα είναι ιδιαίτερα αυστηρές, εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ.

«Στα πρότυπα του Τσάμπιονς Λιγκ» ζητάει να είναι η συμπεριφορά των οπαδών της η ανακοίνωση η οποία ζητάει την στήριξη των φιλάθλων της στη δύκολη αυτή ώρα για τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, αναφέρει πως δεν θα περάσει κανείς χωρίς εισιτήριο, δεν θα μπουν πανό με υβριστικά συνθήματα, ενώ απαγορεύει να πλησιάσουν στο γήπεδο μεθυσμένοι και άτομα υπό την επήρεια ναρκωτικών(!).

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τον Σιναμά Πονγκόλ
Συνεχίζουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Σιναμά Πονγκόλ. Ο 27χρονος επιθετικός αγωνίζεται δανεικός στην Σαραγόσα, από την Σπόρτιγνκ Λισαβόνας. Φέτος, σε 22 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα έχει σκοράρει τέσσερις φορές με την ομάδα της βόρειας Ισπανίας να μην ενδιαφέρεται να ανανεώσει την συνεργασία τους. Ούτε οι Πορτογάλοι όμως σκοπεύουν να τον κρατήσουν και τα δημοσιεύματα, κυρίως από Ισπανία, λένε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του. Από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, αφού την προκειμένη στιγμή, ότι έχει να κάνει με μεταγραφικό σχεδιασμό δεν μπορεί να προχωρήσει ελλείψει τεχνικού διευθυντή.

Πηγή: sportfm.gr