Μόνο για χάρη τριών ομάδων θα επιστρέψει στην Αγγλία ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαρτίνες.

Ο τεχνικός της Γουίγκαν υποστήριξε ότι εκτός από της Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, καμία άλλη ομάδα την Premier League δεν καλύπτει τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος πριν πάει στην εθνική ομάδα της χώρας του, θέλει να επιστρέψει στο Νησί.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην «Sunday Mirror», ο Ισπανός τεχνικός είπε για τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Περιμένω τον Ζοσέ να επιστρέψει στην Premier League, επειδή πάντα έλεγε ότι αισθάνεται άνετα εδώ στην Αγγλία. Σε αντίθεση με τον Πεπ, ο οποίος θα πήγαινε σε πολλές ομάδες, νομίζω ότι ο Ζοσέ θα σκεφτόταν μόλις τρεις: τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι. Αυτό το λέω επειδή μόνο σε αυτές θα έχει τη δυνατότητα να ξοδέψει χρήματα, ώστε να χτίσει τη δικιά του ομάδα.

Η Γιουνάιτεντ, φυσικά, έχει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και κανένας δεν ξέρει τα μελλοντικά πλάνα του.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κάνει φανταστική δουλειά στη Σίτι. Είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς, στην τακτική, προπονητές στην Premier League.

Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Μουρίνιο, αλλά είχε μεγάλη επιτυχία με την Τσέλσι στην προηγούμενη θητεία και φαίνεται να έχει κάνει ειρήνη με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Απ’ όσα μου λένε, θέλει να επιστρέψει στην Premier League, πριν αναλάβει ομοσπονδιακός τεχνικός στην Πορτογαλία».

Πηγή: sport-fm.gr