Νικήτριες νιώθουν τα κορίτσια του Ολυμπιακού μετά τον ημιτελικό με την Οριζόντε Κατάνια όπου και έχασαν στην παράταση με 14-13, χάρη στις διαιτητικές αποφάσεις, σύμφωνα με όσα είπε η Σταυρούλα Αντωνάκου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Η αρχηγός των «ερυθρολεύκων» χαρακτήρισε σφαγή την σημερινή διαιτησία και τόνισε πως τους «έκλεψαν» την παρουσία στον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε η Σταυρούλα Αντωνάκου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τις διαιτητικές αποφάσεις:

«Νιώθουμε πως είμαστε νικήτριες. Με την εμπειρία μου στα 11 χρόνια που παίζω πόλο δνε έχω ξαναδεί τέτοια διαιτησία. Δεν θέλω γενικά να μιλάω για την διαιτησία αλλά σήμερα θα την χαρακτήριζα σφαγή. Μας έκλεψαν την παρουσία μας στον τελικό.

Παλέψαμε με όση δύναμη είχαμε για να νικήσουμε την Οριζόντε. Αλλά πλέον μας μένει η πικρία. Βέβαια, αύριο στον μικρό τελικό με την Κίρισι πάμε να κερδίσουμε γιατί θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για το ματς:

«Σήμερα, αγωνιζόμασταν με μια ομάδα που έχει τρομερή οργάνωση. Γενικά όλες οι ομάδες συγκριτικά με εμάς είχα τρομερές διαφορές. Δεν φοβόμασταν όμως. Στον Ολυμπιακό υπάρχει τρομερή ικανότητα αλλά δεν μπορέσαμε να κοντράρουμε τις ομάδες που είναι εξαιρετικά οργανωιτκές σε όλα τα επίπεδα.

Μπήκαμε νωθρά στην πισίνα. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά όταν είδαμε πως η Οριζόντε δεν ήταν η ομάδα που δεν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε τότε την κοιτάξαμε στα μάτια και κάναμε το 11-11. Θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς στην κανονική διάρκεια αλλά κάποιοι «εξωαγωνιστικοί» παράγοντες δεν μας το επέτρεψαν. Παίξαμε με την ψυχή μας. Δώσαμε ότι μπορούσαμε. Το χαρακτηριστικότερο όλων ήταν πως στο γήπεδο βρίσκονταν 200 Ισπανοί φίλαθλοι και στη διάρκεια της παράτασης μας υποστήριζαν και γιούχαραν τους διαιτητές.».

Για το πρωτάθλημα:

«Πλέον, δεν ξέρουμε αν υπάρχει αύριο. Η περίοδος που περνάμε είναι πολύ δύσκολη. Όσο υπάρχουμε, παίζουμε για να νικάμε όλα τα ματς. Έτσι και με το πρωτάθλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Βουλιαγμένη και πιστεύω θα ξεπεράσουμε την ήττα αυτή και θα πάμε να πάρουμε τον τίτλο».

πηγή: sportfm