Στα πλέι οφ θα λύσουν τις φετινές διαφορές τους Ολυμπιακός Βόλου και Παναθηναϊκός μετά το 3-2 των Θεσσαλών. Με εννέα τελείωσαν το ματς οι «πράσινοι» που ήταν τραγικοί για περίπου μία ώρα, αλλά πήγαν να φέρουν τα πάνω κάτω στο τέλος. Η ιστορική επιτυχία για τους γηπεδούχου ήρθε με γκολ του Μαρτίν στο 85’ και αφού προηγουμένως ο Τζόρβας απέκρουσε πέναλτι του Σολάκη.

Η ομάδα του Κατσαβάκη βρέθηκε να προηγείται 2-0 με τα τέρματα των Μαρτίν στο 23’ και Μπρέσκα στο 54’ αλλά κάπου εκεί ο ποδοσφαιρικός εγωισμός κάποιων παικτών του Παναθηναϊκού μίλησε, με συνέπεια το σκορ να γίνει 2-2 (55’ Κατσουράνης, 65’ Σισέ).

Το «τριφύλλι» παρά την τραγική εικόνα θα μπορούσε να πάρει το βαθμό, όμως παίζοντας με δύο παίκτες λιγότερους δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Ο Τζόρβας αποσόβησε το μοιραίο αποκρούοντας πέναλτι στο 80’ αλλά πέντε λεπτά αργότερα, ο Μάρτιν έγραψε το τελικό 3-2.

Σκηνές απείρου κάλλους με τα ball boys να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται ανάλογα με την εξέλιξη του γκολ.

Τελικά, ο Παναθηναϊκός μπαίνει στα πλέι οφ με τρεις βαθμούς, δηλαδή διαφορά δύο από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και τρεις από Ολυμπιακό Βόλου, πλεονέκτημα που δύσκολα θα τους φανεί χρήσιμο αν συνεχίσουν να ψάχνονται μεσα στο γήπεδο, αφού είναι ολοφάνερο πως όσα συμβαίνουν ή μάλλον δεν συμβαίνουν σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο, δύσκολα θα φέρουν την ομάδα στο δρόμο των πραγματικών επιτυχιών.

Πηγή: sport-fm