Στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει ήδη την προσοχή τους στον επόμενο αγώνα με τη Λάρισα στο Καραϊσκάκη, αφήνοντας κατά μέρος την ήττα με σκορ 3-1 από τον Ατρόμητο, όπου θα δοθεί πανηγυρικός τόνος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ υπάρχει πάντα ο στόχος του απόλυτου ρεκόρ εντός έδρας. Μέσα στην εβδομάδα πιθανόν να γίνει η συνάντηση Μαρινάκη-Βαλβέρδε.

Την ευκαιρία να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό πόντων τα φετινά «διπλά» στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας έχασαν στον Ολυμπιακό, αφού ηττήθηκαν 3-1 από τον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι που παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου. Βέβαια, στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» κανένας δεν προβληματίστηκε αφού το πρωτάθλημα έχει πλέον κατακτηθεί και ο μεγάλος στόχος που έχει απομείνει είναι το εντός έδρας ρεκόρ.

Με νίκη την επόμενη Κυριακή, κόντρα στη Λάρισα, οι Πειραιώτες θα φτάσουν τις 15 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και θα πετύχουν το απόλυτο συγκομιδής βαθμών στην έδρα τους, για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Εκτός, όμως από το ομαδικό ρεκόρ, υπάρχει και το ατομικό.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης, στον τελευταίο του αγώνα με τα «ερυθρόλευκα», θα γίνει ο ρέκορντμαν της πρώτης Εθνικής, αφού θα είναι ο γηραιότερος που έχει αγωνιστεί σε ματς πρωταθλήματος.

Πηγή: sport-fm.gr