Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας του για να «ντοπάρει» ψυχολογικά του παίκτες του και να συνεχίσουν την προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Γιώργος Σπανός «επισκέφτηκε» του ποδοσφαιριστές στην προπόνηση του Ατρομήτου και τους μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό σε μία προσπάθεια να τους τονώσει το ηθικό, αφού το θέμα της παραμονής στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία δεν έχει τελειώσει.

Ο Ατρόμητος δίνει δύο ματς φωτιά που θα κρίνουν την πορεία του, όμως ο συνδιασμός αποτελεσμάτων είναι με το μέρος του. Στην προτελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, την ίδια ώρα όμως ο Αστέρας Τρίπολης δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, o οποίος βέβαια τελευταία δεν πείθει με την απόδοσή του. Ο Αστέρας χρειάζεται τέσσερις βαθμούς για εξασφαλίσει την παραμονή και για την επόμενη σεζόν. Αν όμως ο Αστέρας ηττηθεί από τους Πράσινους, τότε ένας βαθμός θα είναι αρκετός μέχρι… τον επόμενο αγώνα με την Καβάλα, η οποία θα είναι βαθμολογικά αδιάφορη (δεν μπαίνει στα πλέι οφ) όπως και ο Ολυμπιακός αφού ο τίτλος έχει κριθεί στο 6-0 με την ΑΕΚ.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Δώνης είδε με ικανοποίηση τους Μάρεκ Σαγκανόφσκι και Χρυσόστομο Μιχαηλίδη να βγάζουν χωρίς ενοχλήσεις ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης και να θέτουν τους εαυτούς τους ετοιμοπόλεμους για τη «φαρέτρα» του προπονητή τους.

πηγή: gazzetta