Αποτέλεσμα φαίνεται να βγάζουν οι προσπάθειες των Πέτρου Παππά και Νίκου Νοτιά να βρεθεί νέος χρηματοδότης για την ΑΕΚ, αφού εσχάτως φέρεται να προκύπτει ενδιαφέρον για την «Ένωση» από τον Τάσο Χαντζή. Ο πρώην ιδιοκτήτης του Χαϊδαρίου, στο οποίο βρισκόταν επί εννέα συναπτά έτη και το ανέβασε από το Περιφερειακό πρωτάθλημα στη Β΄ Εθνική, είναι θετικός στο να ασχοληθεί με τον «Δικέφαλο», με την επαφή μεταξύ των δύο πλευρών να γίνεται από τον Γιάννη Βούρο. Ο βουλευτής της Β’ Αθηνών έχει επαφή με την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση, λόγω των ενεργειών που κάνει για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η γνωριμία του Βούρου με τον Χαντζή έχει γίνει μέσω της ιδιαιτέρας του πρώτου: είναι σύζυγος του ηθοποιού Νίκου Νικολάου, οικογένεια με την οποία ο Χαντζής διατηρεί άριστες σχέσεις.

Πλάνο λιτότητας

Το πλάνο που έχουν εκπονήσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι διοικούντες την ομάδα, πρέπει να στείλει η ΑΕΚ στην UEFA, ώστε να πείσει την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ότι δεν χρειάζεται η εγγυητική που της έχει ζητηθεί. Στο πλάνο αυτό περιλαμβάνονται περικοπές και μείωση του μπάτζετ κατά το ήμισυ, πώληση όλων των παικτών που μπορούν να αποφέρουν κέρδος, λύση των ακριβών συμβολαίων σε περίπτωση που δεν υπάρξουν προτάσεις για την παραχώρησή τους, απόκτηση μόνο ελεύθερων παικτών, χαμηλά συμβόλαια (ύψους μέχρι 300.000-400.000 ευρώ).

«Πρόβα» τελικού

Λίγες ημέρες πριν τον μεταξύ του τελικό για το Κύπελλο ΟΠΑΠ, η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη που θα της δώσει το δικαίωμα να διατηρήσει τη διαφορά της από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, αλλά και ίσως απομακρυνθεί από την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, κάτι που μεταφράζεται σε βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των αγώνων διαβάθμισης. Επίσης, με «τρίποντο» κόντρα στους Περιστεριώτες θα επανέλθει κάπως η ηρεμία στην ομάδα, μετά τη συντριπτική ήττα με σκορ 6-0 από τον Ολυμπιακό.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα διατηρήσει το 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σάχα, ενώ την αμυντική τετράδα θα αποτελούν οι Γεωργέας, Ματέος, Νασούτι και Καράμπελας. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ντιόπ, Μάκος και Μίτσελ, με τη θέση πίσω από το επιθετικό δίδυμο, το οποίο θα αποτελούν οι Σκόκο και Μπλάνκο, να διεκδικούν οι Γκερέιρο και Λυμπερόπουλος.

Συλλαλητήριο στη Φιλαδέλφεια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει οριστεί για τις 15:00 στον χώρο που βρισκόταν το «Ν. Γκούμας». Στο συλλαλητήριο, το οποίο οργανώθηκε από δέκα συνδέσμους οπαδών και δεν συμμετέχει η «Original», οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί θα διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί σε αγωνιστικό και κυρίως σε διοικητικό-ιδιοκτησιακό επίπεδο. Εν συνεχεία θα κατευθυνθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Πηγή: sport-fm.gr