Δεν βλέπει πολύ… μέλλον στη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Όχι γιατί δεν έχει πετύχει στο έργο του (κάθε άλλο), αλλά επειδή όπως υποστήριξε μιλώντας στην ιταλική «RAI», οι μακρόχρονες συνεργασίες κουράζουν και τις δύο πλευρές.

«Πιστεύω πως οι μέρες μου στην Μπαρτσελόνα τελειώνουν. Ένας προπονητής πρέπει να γνωρίζει πότε πρέπει να φύγει. Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά όταν βρίσκεσαι σε μία τέτοια ομάδα δεν είναι εύκολο να μείνεις για πολύ καιρό. Η επόμενη χρονιά θα είναι τέταρτή μου στον πάγκο της ομάδας κι ένας σύλλογος πρέπει να έχει πολύ σθένος για να κρατά έναν προπονητή τόσο καιρό, γιατί οι παίκτες κουράζουν τον προπονητή και το αντίθετο», φέρεται να δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, από τη «RAI» διαβεβαιώνουν πως οι δηλώσεις του Καταλανού τεχνικού είναι πέρα για πέρα αληθινές και δεν εντάσσονται στο πρωταπριλιάτικα ψέματα. Υπενθυμίζεται πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα δέχτηκε πρόσφατα να επεκτείνει μόνο κατά ένα χρόνο το συμβόλαιό του, παρότι επιθυμία της διοίκησης της Μπαρτσελόνα ήταν να τον δεσμεύσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Πηγή: sportfm.gr