Στην επόμενη συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου θα ξεκαθαρίσει, όπως φαίνεται, το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό, αφού χθες δεν υπήρξαν ουσιαστικές αποφάσεις. Σε 15 μέρες περίπου θα ξανασυνεδριάσουν οι μέτοχοι της ομάδας και αναμένεται να υπάρξουν αποφάσεις για τα οικονομικά θέματα του συλλόγου.

Τις προσωπικές τους διαφορές πήγαν να λύσουν στο Διοικητικό Συμβούλιο οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού, αφού επί της ουσίας δεν υπήρξε καμία απόφαση. Η επόμενη συνέλευση αναμένεται να είναι και η καθοριστική, αφού σε αυτήν θα αποφασιστεί το αν θα γίνει ΑΜΚ, αλλά και το ύψος αυτής. Πάνω, βέβαια, σε αυτό το θέμα υπάρχουν έντονες διαφορές, με τον Αδαμάντιο Πολέμη να υποστηρίζει ότι θα μπει ανάλογα με το ποσοστό του, κάτι που περιμένει να κάνουν και οι υπόλοιποι και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να επιμένει πως θα συμμετέχει με το 30%.

Από τη μεριά Πολέμη μάλιστα υπάρχει μία σκέψη να αυξηθεί το ποσοστό της οικογένειας, κάτι άλλωστε που σκέφτεται να κάνει κάνουν και οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι. Το «διαθέσιμο» ποσοστό είναι το 25% που διαθέτει ο «Τζίγκερ», για το οποίο υπάρχουν σκέψεις να μοιραστεί στους υπόλοιπους μετόχους. Υπό αυτές της συνθήκες το επόμενο ΔΣ αναμένεται να είναι και το κρίσιμο, αφού θα αποφασιστούν η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, οι πωλήσεις παικτών, η νέα οικονομική πολιτική του συλλόγου, αλλά και το μπάτζετ της νέας σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr