Ο Παναθηναϊκός την… έπαθε με το περσινό χορτάρι στο ΟΑΚΑ και δεν θέλει να τραβήξει τα ίδια και φέτος. Έτσι, στα τέλη Μαρτίου θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του γηπέδου για τις προγραμματισμένες συναυλίες.

Συγκεκριμένα έχουν ήδη ανακοινωθεί δύο εκδηλώσεις στις 13 και 20 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο από δύο γνωστά συγκροτήματα. Ο Παναθηναϊκός ενδέχεται στις 26 ή 28 Ιουλίου να δώσει ματς για τα προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (είτε Τσάμπιονς Λιγκ είτε Γιουρόπα Λιγκ).

Για αυτό το λόγο οι ιθύνοντες του τριφυλλιού θα ζητήσουν εγγυήσεις από τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ για τον χρόνο και την κατάσταση παράδοσης του γηπέδου. Μάλιστα, στο πράσινο στρατόπεδο είναι διατεθειμένοι να ζητήσουν και υπογραφή ρήτρας για να… φυλάξουν τα ρούχα τους.

Επίσης, στη συνάντηση θα συζητηθεί και το θέμα του κόστους του ΟΑΚΑ, όπου όπως είναι γνωστό θα ζητηθεί η μείωση εν όψει της επόμενης σεζόν. Για επιστροφή στη Λεωφόρο δεν φαίνεται να τίθεται θέμα καθώς η ανακατασκευή αναμένεται να κοστίσει περίπου 500.000 ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr